TAISTELU KORONAA VASTAAN

14.12.2020

Joulu on lahjojen antamisen aikaa.

Niinpä päätin antaa sinulle lahjaksi tämän koronaviruksesta ja typpioksidista kertovan e-kirjan. Toivon sen herättävän toivoa, että tämä maanvaivamme ei ole voittamaton. 

Korona riehuu Suomessa ja moni haluaisi tetää siitä enemmän ja miten sitä voisi torjua

Tutustu uuteen kirjaan, jossa Sinulle on helppoja asioita neuvottu taistelussa Kovid-19 virusta vastaan. Nyt asiantuntioiden tarkistama kirja saatavilla. Taistelu koronaa vastaa

 Lisätietoa e-kirjasta

Kuvitettu satasivuinen lahjakirjasi ”HAPPEE –typpioksidin taistelu koronaa vastaan” perustuu vajaan vuoden mittaiseen tiedonetsintään ja -yhdistelyyn. Se sisältää paljon sellaista tutkimustietoa, mitä ei ole vielä Suomessa julkaistu.

 

Esitystapa on yleistajuinen ja faktojen välillä pilkahtelee toivon lisäksi huumorikin.  Tutkimusfaktat voit halutessasi tarkistaa klikattavista viitelinkeistä

 

Koska korona on hyvin laaja aihe,niin jaoin kirjan teemallisiin kokonaisuuksiin.  Saat selkeitä vastauksia ainakin seuraaviin kysymyksiin.

 

Miten immuunijärjestelmä toimii?

Miten oudot koronaoireet ovat selitettävissä?

Miten koronaa vastaan voi taistella?

Miten ihmiset ovat toipuneet koronasta?

Miten korona- ja typpioksiditutkimus etenee?

Miten typpioksidi tuhoaa viruskantoja?

Miten voit ladata omia typpioksidivarastojasi?

 

Kirja on luettavissa  älypuhelimella, tabletilla, läppärillä tai pöytäkoneella.  Et siis tarvitse mitään lisäohjelmia päästäksesi tutustumaan tuoreimpaan koronatutkimukseen.

 

Älypuhelimella kirjan lukeminen sujuu, kun ensin lataat kirjan puhelimeesi ja sitten luet sen puhelin vaaka-asennossa.

Klikkaamalla tästä voit aloittaa lahjakirjaasi tutustumisen.

 

https://www.yumpu.com/fi/embed/view/wOcuIfVElCH80Xp

 

Toivotan sinulle nautinnollisia lukuhetkiä

P.Gudsson

 

 

Tuossa alla pieni näyte kirjasta. On ainakin kymmenen hyvää syytä hengittää nenän kautta.

 

Nenähengityksen hyötyjä

Vastasyntynyt hengittää luonnostaan nenän kautta.  Vahvistin tuon tiedon  tapaamaltani  lastenlääkäriltä.  Liekö  tuo  yksi  lisäsyy  lasten vähäisiin vakaviin koronaoireisiin. Olisiko syytä ottaa oppia lapsista? 

Viruksilla on edessään uhkarohkea kujanjuoksu, jos ne tahtovat päästä sellaisen ihmisen elimistöön, joka pitää suun visusti kiinni. Kyllähän  ne  kovasti  koittavat  etsiä  nenäonteloista  himoitsemiaan piparipurkkeja eli ACE2 tai NRP1 reseptoreja.  Sieltä niitä nimittäin löytyy – ja paljon löytyykin.(4)(5)  Mutta monta vaaraa ompi eessä!

Ensiksikin ne voivat saada pikahäädön aivastuksen muodossa (6).

Virukset joutuvat epämukavuusvyöhykkeelle, kun ne kohtaavat nenän kohonneen lämpötilan ja kosteusprosentin (7).  Niiden olo tulee tukalaksi ja monistuminen hidastuu (8)(9).

Ne päätyvät kompastelemaan limaisten värekarvojen päällä (10).  Tuo extreme-urheilu voi muuttua pienille pirulaisille kohtalokkaaksi, jos vain muistamme hengittää nenän kautta.

Kuudenneksi vaikeusaste kohoaa, koska nenän neljässä parittaisessa sivuonteloissa  kehittyvä  typpioksidi  alkaa  kiihdyttää virusten juoksumaton vauhtia ja liukkautta (3)(32).

Seitsemänneksi ne saattavat joutua happamien mahamikrobien kuolettavaan käsittelyyn (10).

Kahdeksas ansa on tuo typpioksidi itsessään.  Se osaa tehdä viruksille kiusaa kolmella tavalla; estämällä virusten piikkejä kiinnittymästä piparipurkkireseptoreihin ja haittaamalla  RNA pätkien monistuvuutta ja lisäksi motittamalla vastavalmistuneet virukset vallatun solun sisään (11).  Ne eivät pääse siis leviämään, vaan jäävät omaan kuplaansa odottamaan valkosolupartioiden ilmestymistä paikalle. Voi virusparkoja!

Edessä häämöttää yhdeksäs yllättävä kohtaaminen. Aina valppaat luonnolliset tappajasolut sekä syöjäsolut pääsevät herkuttelemaan virusaterialla – lisukkeena kuolleen solun jäänteitä (10).

Jos ovelimmat virukset ovatkin onnistuneet kätkeytymään jonnekin nenännielun uumeniin, niin ne joutuvat vielä vastakkain T-tappajien kanssaNiiden liikekannallepanoon kuluu aikaa parista päivästä  viikkoon (12)(33). Nopeampi täystuho on edessä, jos T-solut muistavat kohdanneensa aikaisemmin samanlaisia virusveijareita (10).  Näin hyvämuistisia soluja asustaakin nenässä tosi paljon (13).

Lisäksi nenän hälytysjärjestelmänä toimivat eksosomit huomaavat heti hyökkäävät virukset.  Varoitus lähtee pikana kaikkialle.(34)

On siis kymmenen hyvää syytä hengittää nenän kautta

14.12.2020TAISTELU KORONAA VASTAAN
03.02.2012Hinnat laskivat
21.10.2010Virallinen kotisivuasiamies
16.10.2012Kotisivukone uusi ulkoasuaan
15.10.2012Kotisivukone uusi ulkoasuaan
07.08.2011Uusi blogi avattu